Volg ons via Facebook

Home

 

 
KALENDER - UITSLAGEN KLASSEMENT

 

 

2de PROV.  A. 

 W. VL.

DE WEBSITE IS IN VERNIEUWING , 

NOG EVENTJES GEDULD EN ALLE INFORMATIE VOLGT 

VERGEET ALVAST

ONZE KAARTING

NIET OP ZATERDAG

3 NOVEMBER

IN LOKAAL DE KROEG

Welkom op onze nieuwe website . . .

 

Sporting Keiem is bij de Belgische Voetbalclub aangesloten met stamnummer 08261 en heeft paars-wit als kleuren. Onze club heeft een tiental ploegen en heeft meer dan 200 leden.

Ons terrein ligt aan het kruispunt Oostendebaan en de Tervaetestraat in Keiem (deelgemeente van Stad Diksmuide).

Jammer genoeg hebben wij als deelgemeente van Diksmuide geen kunstgras veld en geen degelijke accomodatie. Met het nieuw stadsbestuur vanaf januari  2019 hopen we op enige medewerking in de toekomst, we kijken alvast uit naar ons beloofde nieuwe terrein voor onze Keiemse Boys..

 

Onze club Sporting Keiem is  onstaan in 1968. Enkele sportievelingen namen het roer in handen en een bestuur was een noodzaak. Voorzitter werd Gerard Hongenae, Secretaris Odiel Verreecke, Freddy Bouttens en enkele leden  en hun clublokaal was  toen in De Vrede. Door de jaren heen hebben al enkele personen de reveu gepasseerd waaronder Walter Volckaert en Michel Pollentier en is ons club -en supporters nu lokaal in De Kroeg te Keiem.

Ons huidig bestuur met op kop onze voorzitter Tony Vandercruysse en Pieter Decock hebben al heel wat op hun palmares.

Zo promoveerde onze ploeg naar derde provinciale in het seizoen 2014-2015 en speelden we kampioen in het seizoen 2017-2018.

Voor het eerst in de clubgeschiedenis van Sporting Keiem werd dit een feit ons doel was bereikt en gaan we naar jawel...  "2de provinciale"!

We hopen om dit seizoen mooi af te sluiten met behoud in 2de provinciale en voor het volgend seizoen onze spelerskern uit te breiden om terug met goede voornemens in die 2de provinciale aan te treden.

                                                                                                                                                                                                                   Woordje van 't gazette ventje...

 

Belangrijk ...

 

Om het beleid van de KBVB te volgen zullen alle jeugdspelers, voor zover zij actief zijn in een jeugdploeg, minstens de helft van de wedstrijdminuten spelen, behoudens blessures, schorsingen of afwezigheden van de speler, gezien over heel het seizoen.